GreenCar Mobil Autómosó Siófok - UNREGISTERED VERSION

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Technológia

A gépjármű tisztítása során a klasszikus elvárásoknak megfelelve, de teljesen újszerű, környezetbarát, környezetkímélő módszert alkalmazunk.

Külső mosás

A technológia lényege, hogy néhány liter víz (kb. 2-4 liter/autó) felhasználása segítségével végezzük el az autótisztítást. Alkalmazott technológiánk kézzel végezhető módszereken alapszik.

Az autó tisztítása elemről elemre, lépésről lépésre történik. A technológiai sorrend betartása elengedhetetlen feltétele a garantált minőség elérésének.

Első lépés a karosszéria bepermetezése a mosószer és víz eleggyel. A mosópermetet a mobil egység kisnyomású szivattyúja állítja elő és a tömlő végén található permetezőpisztolyon keresztül szórható a megtisztítandó felületre. A felhasznált permet mennyiségére jellemző, hogy a karosszériáról nem kerül belőle a talajra.

A mosófolyadékkal fellazított szennyeződés a karosszériáról egy nagy belső felszívó erővel rendelkező mikroszálas törlőkendővel kerül eltávolításra. A törlés során a kendőt tilos a karosszériára rányomni! A törlőkendő a felületen lévő nedvességet teljes egészében magába szívja. Ha a kendő elszennyeződik, a mobil egységben kialakított mosogatóban kiöblíthető a permetezőpisztoly segítségével. Az itt keletkezett szennyvíz a zárt szennyvíztartályba kerül, ami azért lényeges, mert minden káros anyagtól megóvjuk környezetünket.

Második lépésként a karosszéria szárazra törlése következik egy másik fajta speciális mikroszálas kendővel.

A szárazra törlést követően a műanyag és gumi részek műanyagápolóval való kezelése történik. A szórófejjel ellátott flakonból a műanyag- és gumiápolót a felületre permetezzük, majd kendő, szivacs vagy ecset segítségével a felületen egyenletesen eloszlatjuk, és ha szükséges újra áttöröljük.

Ezután üvegtisztítóval megtisztítjuk az üvegfelületeket, úgy, hogy a szórófejjel ellátott flakonból kis mennyiséget a felületre permetezünk, majd mikroszálas törlőkendővel áttöröljük.

A felni tisztítás során egy használt mikroszálas kendőt a kerék elé helyezünk, hogy az esetlegesen megfolyó vegyszer ne a földre kerüljön. A felni tisztító vegyszert szórófejes flakonból a tisztítandó felületre permetezzük, majd mikroszálas kendővel áttöröljük.

Amennyiben az ügyfél kéri, az autó karosszériáját átwaxoljuk úgy, hogy a szórófejes flakonban lévő waxot a felületre permetezzük, majd áttöröljük a karosszériát egy mikroszálas kendővel. Ebben az esetben az utolsó lépés az üvegtisztítás.

Ezzel a külső tisztítás folyamata befejeződött. Az autó környezete a teljes folyamat alatt tiszta marad.

Belső takarítás


Belső takarítás során első lépésben összeszedjük a kocsiban található szemetet, majd egy 12V-os autós, vagy igény és lehetőség szerint ipari kárpit tisztító porszívóval tisztítjuk ki a kárpitot, szőnyegeket. A készülék porzsákjában összegyűlt port egy erre a célra rendszeresített nylon zsákban gyűjtjük az összeszedett szeméttel együtt. Ezután belső műanyagápolót permetezünk egy szórófejes flakonnal a belső műanyag felületekre, melyeket azonnal át is törlünk egy mikroszálas kendővel. Utolsó lépésként az üvegfelületeket belülről is áttöröljük.

Természetesen szükség szerint bőrápoló, kátrány-és gyanta oldó, matrica eltávolító áll rendelkezésre, az ehhez illeszkedő technológiával.

 


Mobil autómosó Siófok

GreenCar 2010 Kft
Bárhol, ahol az Ön autója Parkol!
info@greencarwash.hu
Telefon: +3630/5666695

 

Az oldal tartalmának részbeni, vagy  az egész másolása jogi következményeket vonhat maga után!
Minden jog fenntartva: ***GREENCAR 2010 KFT.***

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz